tel Catering, imprezy okolicznościowe:

501 102 118  

tel Restauracja zamawianie posiłków:

515 676 776

Dobry Catering

separator

 

ZAMÓWIENIA NA GARMAŻ PRZYJMUJEMY Z MIN. 3 DNIOWYM WYPRZEDZENIEM

 

Pyszne, domowe jedzenie, przygotowane z miłością? Zapoznaj się z cateringiem z Restauracji Borowa Ciotka! Gotujemy na podstawie tradycyjnych kaszubskich przepisów, wykorzystując autorskie pomysły oraz inspiracje Borowej Ciotki. Działamy na terenie Trójmiasta, obsługując przerwy kawowe, imprezy firmowe i różnorodne imprezy okolicznościowe. U nas zjesz i smacznie, i zdrowo – wiejski smalczyk i galantyny to tylko niektóre pozycje z naszej ofert.

 

 

Tradycyjny o obniżonej zawartości glutenu

 

 

Garmaż o obniżonej zawartości glutenu tradycyjny

Zupy:

Kaszubska zupa brzadowa (z suszu owocowego) 35,00 zł/ litr
Świąteczny barszcz czerwony na własnym zakwasie z ekologicznych buraków 35,00 zł/ litr

Dania na ciepło:

Bigos kaszubski 46,00 zł/0,9L
Kotlet schabowy panierowany w bułce bezglutenowej 20,00 zł/ szt
Pieczeń z karkówki w sosie myśliwskim bezglutenowym  27,00 zł/ szt
Zrazy wieprzowe 22,00 zł/szt
Gulasz z soczewicą (wegański, o obniżonej zawartości glutenu) 45,00 zł/kg
Leczo warzywne 45,00 zł/kg (sezon)
Pierogi ruskie o obniżonej zawartości glutenu 3,00 zł / szt

Zimny bufet:

Naleśniki z mąki gryczanej z soczewicą lub z kapustą i pieczarkami 9,00 zł/ naleśnik
Kotleciki z tofu i szpinakiem 70,00 zł/ 10 szt
Papryka faszerowana kaszą jaglaną i warzywami z serem 50,00 zł/kg
Schab ze śliwką w galarecie 12,00 zł/ porcja
Kurczak szarpany w galarecie 12,00 zł/ porcja
Śledź po kaszubsku 35 zł/ 0,4 kg (5 porcji)
Pstrąg w galarecie 15 zł/ porcja
Roladka szpinakowa z łososiem 65 zł/0,5 kg
Kaszubska sałatka jarzynowa na własnym majonezie 30,00 zł/0,5 kg

Ciasta:

Ciasto snikers z kaszy jaglanej z masłem orzechowym, na delikatnym spodzie daktylowo-kokosowym polany karmelem z mleczka kokosowego(wersja o obniżonej zawartości glutenu, wegańska)

75,00 zł/kg

Brownie z fasoli na miodzie

45,00 zł/kg

* Dania mogą zawierać śladowe ilości glutenu